Iulian IlieșuReducere de 10% aplicată de la Iulian Ilieșu.

Totul începe cu un canvas.

Avem o gamă largă de servicii - toate foarte bine definite și explicate în paginile lor dedicate. Transparența noastră reflectă expertiza pe care o vom aplica în proiectele pe care le vom realiza alături de clienții noștri.

Total → 6.600 5.940 RON (-10%)
4 servicii adăugate
Inclus
MentenanțăCâteodată ai nevoie de modificări la site - lucru complet normal. Ai nevoie de o echipă specializată alături de tine.
Mentenanță
Inclus
Realizare site webCe sens ar avea să fie toată lumea la fel? Fiecare afacere este unică și are nevoie de o reprezentare ca atare, nu de șabloane.
Realizare site web
Inclus
ConsultanțăTrebuie să luați deciziile potrivite în ceea ce privește prezența dvs. în mediul digital. De aceea suntem aici la fiecare pas.
Consultanță
Inclus
LinearComunicarea constantă este secretul nostru. Folosim Linear pentru a vă oferi în timp real actualizări privind progresul.
Linear
500RON
Optimizare tehnicăSite-ul trebuie să fie rapid. Imaginile, videoclipurile, font-urile, fișierele externe, etc. Acest proces nu trebuie să existe.
Optimizare tehnică
4990RON
Comerț digitalVânzarea produselor online este un întreg proces - de la site până la facturare & încasarea banilor - ne ocupăm.
Comerț digital
2440RON
PWAAplicațiile de tip „Add to homescreen”. Site-ul devine un progressive web app care se comportă ca o aplicație nativă.
PWA
1290RON
Conexiuni APINu există să fim buni la toate - de aceea folosim cele mai bune servicii din industrie pentru a construi sisteme performante.
Conexiuni API
2110RON
ConținutArticolele ajută foarte mult la SEO. Ne dorim ca site-urile făcute de noi să fie întotdeauna printre primele rezultate.
Conținut
990RON
Optimizare SEOGoogle este Google și are pretențiile lui. În 9 ani de activitate, i-am învățat și combătut toate aceste pretenții.
Optimizare SEO

Te-am convins?
Află cum te putem ajuta.

SPADE
2024 © spade.ro. Toate drepturile sunt rezervate.
Powered byspade.ro